Wie dan leeft, die dan zorgt

 

Afgelopen week sprak ik twee fervente LPG-aanhangers. Altijd leuk. Zij weten hoe ik denk over de LPG, met name over hun standpunt aangaande het behouden van de zelfstandigheid van Grave, ik meen te weten waar dat helaas op uit zal lopen. Maar toch blijven we vrienden. 

 

Ook het sportpark Kranenhof kwam ter sprake. Beiden waren zeer enthousiast. Toch maar mooi van die LPG-wethouder, was hun mening. En die financiering en alles wat erbij hoort komt dik voor elkaar, vonden ze.

 

Toch zit daar nog een addertje onder het gras. Hoe zal de exploitatie verlopen? Zelfs de burgemeester is er niet gerust op, met name over de eventuele financiële risico’s die de gemeente loopt als gevolg van het onvoldoende realiseren van zelfraadzaamheid en het in zijn ogen onvoldoende scheiden van verantwoordelijkheden en bevoegdheden, zo staat in een nadere toelichting op het project.

 

Geen probleem, vonden ze beiden. Dan legt de gemeente het jaarlijkse tekort toch gewoon bij. Zo gaat dat toch overal als het om voetbal gaat …. Dan zitten er weer nieuwe mensen in het gemeentebestuur. Wie dan leeft, die dan zorgt. Dat komt best voor mekaar, voegden ze beiden eraan toe.

 

Louis Sparidans
alle inhoud op www.gravepolitiek.nl valt onder © en mag niet zonder toestemming gepubliceerd worden.