De ultieme misleiding van de LPG Grave

De Lokale Partij Grave (LPG) houdt ervan om mensen voor de gek te houden!  In dat kader lijkt voor de LPG alles toegestaan. 
Als het maar kan helpen om de mensen in Grave op de mouw te spelden dat ze beter af zijn met een zogenaamd zelfstandige gemeente Grave dan in plaats daarvan een aansluiting bij  een daadkrachtiger en bestuurlijk volwaardiger gemeente Land van Cuijk.
Zo staat dit weekend een advertentie in de Arena van de LPG met een pleidooi van de Stichting Dorpsbelangen Gassel voor een zogenaamd zelfstandig Grave.
Waar denkt u aan bij ‘Dorpsbelangen’? Precies: de belangen van alle inwoners van een dorp!
Maar in dit geval is niets minder waar!  De Stichting Dorpsbelangen in Gassel is een puur commerciële onderneming in Gassel die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven onder de titel 'Verhuur van en handel in onroerend goed'.
Dit is dus een uitsluitend zakelijke onderneming. Die in een bijzondere relatie staat tot Jan Schraven, vice-voorzitter/secretaris van dezelfde onderneming/stichting  alsook van de Stichting Dorpsservicewinkel  in Gassel.  En tegelijkertijd gemeenteraadslid voor de LPG in Grave.
Zo is het kringetje rond.
Vergis u dus niet met de Stichting Dorpsraad in Gassel. Zij vertegenwoordigen wél alle inwoners van Gassel en zijn wél voor aansluiting bij één Land van Cuijk. 
Ook voor Gassel geldt dus: Stem NEE  op de vraag: ‘Bent u voor het behoud van de gemeente Grave?’ 
Met als antwoord ‘NEE’ komt het dus wél goed!
 
Louis Sparidans
 
 
 
alle inhoud op www.gravepolitiek.nl valt onder © en mag niet zonder toestemming gepubliceerd worden.