Beste Ben,

Eerder stelde ik je, zowel via dit medium als rechtstreeks aan je, ‘een eerlijke vraag’ waar je helaas niet op hebt geantwoord. We kennen elkaar al langer, wat jammer nu. Intussen lees ik in de Arena dat je je daarentegen wél laat ‘opvrijen’ door de LPG en de VVD door toe te hebben gezegd dat je hun coalitie zult steunen. Hoe is dat mogelijk, terwijl je het jarenlang zó intens met hen oneens bent geweest?
Ben, vorige keer schreef je trots in de Arena, dat je vond dat de Raad van Grave een KRACHTIG besluit had genomen, door met de kleinst mogelijke meerderheid van 8-7 voor jouw voorstel te kiezen om op 14 mei a.s. een krakkemikkige volksraadpleging te houden. Wat heet ‘krachtig’?
Jazeker, ik weet het, jij noemt dat een WAARDIGE inwonersraadpleging. Hoe is dat nu toch weer mogelijk? Jij hebt bedongen dat nergens de drie woorden ‘Land van Cuijk’ gebezigd mogen worden. Niet op het stembiljet nóch op een toelichting daarop. Noem jij dat ‘waardig’? Neem je de inwoners van Escharen, Gassel, Velp en Grave daarmee wel serieus? En hoe verhoudt zich dit trouwens met je eigen woorden in het besluit ‘dat er enkel feitelijke en objectieve gegevens over de toekomstige gemeente’ mogen worden verstrekt?
Beste Ben, tot slot heb ik nog een laatste vraag. Ga je nu ook voluit voor het plan Kranenhof, waar je nog geen halfjaar geleden zeer goede argumenten opvoerde om tegen te stemmen?Zo ken ik je helemaal niet.
Louis Sparidans
 
 
alle inhoud op www.gravepolitiek.nl valt onder © en mag niet zonder toestemming gepubliceerd worden.